Csecsemőkkel forgatnak valóságshowt

"Valódi csecsemőkkel forgatnak tévés reality-showt Németországban. A babákat kamasz pároknak adják kölcsön a szülők.

A közfelháborodás, és az általános tiltakozás ellenére a kölni bíróság végül nem volt hajlandó letiltani azt a tv-showt, melyben a szülők kamaszoknak adják kölcsön a kisbabáikat. A műsor e héten kerülhet a képernyőkre.
A show alapötlete, hogy olyan fiatal párokra bíznak csecsemőket, akik a gyerekvállalást fontolgatják, és szeretnék a valóságban letesztelni, hogyan boldogulnak egy ilyen helyzetben - mindezt kamerák előtt.

A műsor ellen több szervezet is tiltakozott, mondván, hogy az emberi jogokat sért, és veszélyes is, hiszen teljesen természetes helyzetnek állítja be, hogy valaki egyszerűen kölcsönadja a kisbabáját."

borsonline

Hihetetlen mit ki tudnak találni egyesek pénzszerzés céljából,mert gondolom mindannyian kiváncsi lennénk hogyan boldogulnak ezek a párok,de ki adná "kölcsön" csecsemőjét ilyen célra?? Van egy tippem:akinek jól jön a sok pénz cserébe és gátlástalan :( Én nem adnám semennyiért!!!

2 megjegyzés:

Kiddy írta...

Ezek elmebetegek. Magamat ismerve, ha születne egy kisbabám, senki nem érhetne hozzá. Se az apja, se az anyám, se más rokon. Csak én.
Még hogy kölcsönadni egy show kedvéért? Jesszus.

Névtelen írta...

Idióták! Kölcsönbe babát... ki adná oda? Én biztosan nem. :S